Home

Pass HR Services

Pass HR Services is een erkende en dynamische KMO met een eigen en persoonlijke aanpak die efficiënte resultaten aflevert.

Deze persoonlijke aanpak zowel naar de klant als naar de kandidaten, laat ons toe precies te selecteren, ook voor eerder moeilijke opdrachten of opdrachten op zeer korte termijn.  Wij zijn er van overtuigd dat, ook in een professionele omgeving, alles draait rond menselijke chemie. Als alle objectieve criteria vervuld zijn, zal dat het verschil maken.

 

In contacten met werkzoekenden zijn een persoonlijke en vertrouwelijke benadering bijzonder belangrijk. Dat beseffen we en dat bieden we. Bovendien is elke collega in het team van elke kandidatuur op de hoogte. Dat de kern van ons team in de loop van de jaren niet is veranderd, verhoogt nog aanzienlijk de continuïteit van onze service en de naadloze samenwerking onder elkaar. Dat merk je als kandidaat bij elk contact met één van de collega’s.

 

Pass HR Services bespreekt samen met u de gezochte functie of gaat samen met u op zoek welke functies bij uw profiel kunnen aansluiten. U kan rekenen op professioneel advies tijdens elke fase van de selectieprocedure.

 

Dat Pass HR Services gekenmerkt wordt door een transparante structuur maakt dat flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie kernwaarden zijn in onze onderneming.