Home

GLTT CVO

De GLTT is een centrum voor volwassenenonderwijs met campussen in Sint-Genesius-Rode en Halle. Daarnaast richt de GLTT ook cursussen in in Alsemberg, Beersel, Drogenbos, Herne, Lennik, Linkebeek, Lot en Sint-Pieters-Leeuw. De curussen worden zowel overdag, 's avonds als op zaterdagvoormiddag ingericht. De  GLTT levert door de Staat erkende certificaten af. De cursussen geven recht op educatief verlof.

Volgende opleidingen worden aangeboden:

15 talen van beginners tot gevorderden

Naargelang de taal en het niveau lopen de cursussen één, twee-, of viermaal per week. U leert er efficiënt een taal te gebruiken en te beheersen. Talenpractica en audiovisuele middelen kunnen u daarbij helpen.

Informatica, boekhouden, Tweedekansonderwijs en digitale fotografie

De cursussen richten zich niet alleen tot wie zich vertrouwd wil maken met het gebruik van de computer om het werk vlotter of productiever en aangenamer te laten verlopen, maar eveneens wie zelf programmatuur wil ontwerpen of onderhouden of implementeren.

Bijblijven en inspelen op behoeften die vanuit de bedrijfswereld geformuleerd worden, is met deze cursussen nu voor iedereen mogelijk.

Alle cursussen die succesvol beëindigd worden, geven recht op erkende certifiëring.