Home

Infano vzw

Infano biedt kwaliteitsvolle opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar en is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Elke dag vangt Infano 14.000 kinderen op in meer dan 100 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten.

450 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano vzw heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.

Als groeiende organisatie, zijn we continu op zoek naar gemotiveerde kandidaten. 

 

Voor onze kinderdagverblijven zijn wij op zoek naar kinderverzorg(st)ers.

Als kinderverzorg(st)er sta je voornamelijk in voor de opvang, verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders.

Je werkt onder leiding van de teambegeleider-coach en kan goed in team werken.  Je kunt flexibel worden ingeschakeld. 

Beschikken over een diploma dat erkend wordt door Kind & Gezin om te werken in de kinderopvang.

 

Voor onze buitenschoolse opvang zijn wij op zoek naar kinderbegeleid(st)ers.

Je staat voornamelijk in voor het begeleiden en verzorgen van kleuters en lagere schoolkinderen voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties.   Tijdens de vakanties werk je aansluitend en organiseer je met het team buitenschoolse activiteiten voor de kinderen.

Beschikken over een diploma dat erkend wordt door Kind & Gezin om te werken in de kinderopvang.

 

Voor onze binnenschoolse opvang zijn wij op zoek naar kinderbegeleid(st)ers.

Je staat voornamelijk in voor de opvang van 2,5 tot 12 jarigen voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Tijdens de vakanties werk je aansluitend en organiseer je met het team activiteiten voor de kinderen. 

Geen diplomavereisten, Individuele Beroeps Opleiding is mogelijk.

 Voor al onze vacatures geldt een zeer goede kennis van het Nederlands evenals het beschikken over een uittreksel uit het strafregister voor de begeleiding van minderjarigen.