Home

G4S

G4S is wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten.

De familie van G4S telt in België meer dan 6.000 medewerkers. Wereldwijd is onze groep meer dan 600.000 man sterk! Bewakingsagenten, alarmtechniekers, receptionisten, Fire & Safety Guards, ... G4S stelt een zeer brede waaier aan talenten te werk.

De meeste werknemers werken op locatie bij de klanten of als ruggensteun voor hun collega's op het terrein. Allen spelen ze een cruciale rol bij het succes van de grootste en meest toonaangevende onderneming inzake veiligheid.

Als dienstverlenend bedrijf zijn mensen ons belangrijkste kapitaal. Immers: meer mensen betekent meer diensten voor onze klanten. En tevredenheid bij onze werknemers vertaalt zich in tevreden klanten. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur zijn onze grootste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar bewakingsagenten, ook dames, in regio Vlaams-Brabant om ons team te versterken bij verschillende klanten zoals Brussels Airport, internationale diplomatieke instellingen, banken en bedrijven.

Enkele wettelijke criteria om te mogen werken als bewakingsagent:

-          Je bent in het bezit van een blanco Uittreksel uit het Strafregister model 596.1 specifiek voor de bewakingssector;

-          Je hebt de Belgische nationaliteit (of van een lidstaat van de E.U.);

-          Je bent minimum 18 jaar;

-          Daarnaast moet je slagen in de psychotechnische testen die je kan afleggen bij G4S en

-          Slagen in basisopleiding tot bewakingsagent, die je bij G4S kan volgen.

Als bewakingsagent moet je bereid zijn om 24/24 en 7/7 beschikbaar te zijn en te werken in een flexibel uurrooster. Een rijbewijs en eigen vervoer zijn dan ook een vereiste. In regio Vlaams-Brabant is het belangrijk om een goede talenkennis te hebben (Nederlands, Frans en Engels). Je bent tevens klantgericht, stressbestendig en past de veiligheidsinstructies strikt toe. Je draagt het uniform met trots en straalt zelfvertrouwen uit. Tot slot, help je onze klanten met de glimlach verder.

Meer informatie over onze jobaanbiedingen kan je vinden via www.g4s.be/vacatures