Home

Dit bedrijf staat ook op de jobbeurs:

Algemene Informatie

Regionale Jobbeurs te Halle

Op dinsdag 13 september 2016 organiseren stad Halle, de gemeenten Beersel, Dilbeek en Sint Pieters Leeuw in samenwerking met VDAB en Zuidwest Rand een regionale jobbeurs in CC 't Vondel tussen 10 en 18 uur.

Met als centraal thema " Maak er werk van ! " is de toon gezet voor een jobbeurs waar je meer vindt dan alleen een leuke job.
Of je nu werkzoekend bent, op zoek naar ander werk of een nieuwe uitdaging, informatie zoekt over een opleiding of over loopbaanbegeleiding, … het maakt niet uit. Op de jobbeurs vind je de informatie die je zoekt !

Zowel hooggeschoolden, laaggeschoolden, schoolverlaters, 50-plussers zijn welkom !

In totaal zullen er een 50-tal standhouders op de beurs aanwezig zijn, waarvan een 40-tal bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers.
Ook verschillende tewerkstellingsdiensten ( VDAB, jobcoachen OCMW, … ) zullen aanwezig zijn samen met vakbonden, centra voor leerlingenbegeleiding en vele anderen om de werkzoekenden zo goed mogelijk bij te staan.
Dit jaar zal er ook een ruim aanbod aan opleidingen aangeboden worden evenals informatie over loopbaanbegeleiding.
De volledige lijst van deelnemers is terug te vinden onder Bedrijven op deze website.

Traditiegetrouw zullen CV opmaak en CV analyse niet ontbreken op de beurs. Weet je niet goed hoe te beginnen aan je CV of heb je geen computer ? Kom dan gerust langs en we helpen je verder.
VOLZET Voor mensen die al over een CV beschikken zal een professioneel selectiebureau aanwezig zijn om je CV te analyseren en je de nodige sollicitatietips te geven. Je CV digitaal meebrengen kan handig zijn.

 In de loop van de dag zullen er 4 interessante activiteiten georganiseerd worden rond volgende thema's:

  • workshop: Sociale netwerken gebruiken bij solliciteren. VOLZET

  • workshop: Do's  en Don'ts bij het solliciteren nog plaats om 13  en 15 uur
    aanmelden bij het onthaal

  • Via "Click & Talk" (online bij de VDAB) een sollicitatiegesprek naspelen en je 'pitch' (openingszin) oefenen. Ga voor een Pitch Perfect. Aanmelden bij onthaal op de beurs

  • Het recruteringsbureau PASS kan jouw cv eens goed laten bekijken. VOLZET

Om je in te schrijven voor één van deze activiteiten ga naar "Activiteiten" in bovenstaand menu en klik het tabblad "inschrijven" aan (links op de pagina). Niet meer mogelijk

Al voor de Jobbeurs kan je jouw cv laten nakijken door VDAB 
https://www.vdab.be/werkzoeken/e-coaching.shtml
Ontvang tips over jouw cv. Ook tijdens de Jobbeurs zelf.

Kom dus zeker eens langs !